Yritys

SUOMEN MOTORISTIOPISTO SMOP
Suomen Motoristiopisto kuuluu 1996 perustettuun JK-Liikennepalvelu -yritykseen, jonka päätoimialue on Oulun seutu. Yrityksemme on valtakunnallisesti tunnettu etenkin motoristien kouluttajana sekä moottoripyörävuokraamona. Suuri määrä moottoripyöräilystä kiinnostuneita ihmisiä on saanut perus- tai jatkokoulutuksen kauttamme. Toimintamme suosio perustuu koulutuksen laatuun. Teemme työtä pienellä ydinryhmällä ja kaikki kouluttajat käyvät läpi tiukan koulutuksen ennen työtehtäviä. Suomen Motoristiopisto -nimi kuvaa toimintamme painopistettä ja erikoisosaamistamme sekä toimialuettamme. Henkilökuntamme koostuu ammattitaitoisista kouluttajista. Yrityksemme koulutusvastaavana toimii SMOK :n (Suomen Moottoripyöräkouluttajat ry) vaativat testit läpäissyt auktorisoitu kouluttaja, jolla on 30 vuoden liikenneopettajakokemus. Lisäksi hänet on valittu Vuoden Moottoripyöräkouluttajaksi Suomessa 2015. Koulutukseen kannattaa siis tulla kauempaakin.
Suomen Motoristiopistolla ei ole kiinteää asiakaspalvelupistettä. Meitä kannattaa tavoitella aina ensisijaisesti sähköpostin tai yhteydenottolomakkeen välityksellä. Otamme yhteyttä ensi tilassa.

Vuokraamotoimintaa ylläpidämme koulutus- ja konsultointitehtävien ohessa. Vuokratarjontaamme kuuluu iso kipillä varustettu perävaunu ja autokouluille löytyy kouluauto. Teemme myös kyydityksiä hää- ym. tilaisuuksiin upealla BMW-avoautolla. Lisäksi teemme moottoripyöräkyydityksiä syntymäpäivä-, polttari- ym. tilaisuuksiin.

Toivotan teidät tervetulleeksi tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Jussi Korhonen
Johtaja, pääkouluttaja
JK-Liikennepalvelu, Suomen Motoristiopisto SMOP