Yritys

SUOMEN MOTORISTIOPISTO SMOP
Suomen Motoristiopisto kuuluu 1996 perustettuun JK-Liikennepalvelu -yritykseen, jonka päätoimialue on Oulun seutu. Suuri määrä moottoripyöräilystä kiinnostuneita ihmisiä on saanut perus-, jatko- tai kouluttajakoulutuksen kauttamme. Toimintamme suosio perustuu koulutuksen laatuun. Teemme työtä pienellä ydinryhmällä ja kaikki kouluttajat käyvät läpi tiukan koulutuksen ennen työtehtäviä. Suomen Motoristiopisto -nimi kuvaa toimintamme painopistettä ja erikoisosaamistamme sekä toimialuettamme. Yrityksemme koulutusvastaavana toimii SMOK :n (Suomen Moottoripyöräkouluttajat ry) vaativat testit läpäissyt auktorisoitu kouluttaja, jolla on 30 vuoden liikenneopettajakokemus. Lisäksi hänet on valittu Vuoden Moottoripyöräkouluttajaksi Suomessa 2015. Meillä on myös autokoululupa eli voimme kouluttaa mahdollisuuksien mukaan myös ajokorttiopintoja.
Suomen Motoristiopistolla ei ole kiinteää asiakaspalvelupistettä. Meitä kannattaa tavoitella aina ensisijaisesti sähköpostin tai yhteydenottolomakkeen välityksellä.  

Teemme myös kyydityksiä hää- ym. tilaisuuksiin upealla BMW-avoautolla tai 80-luvun museoautolla. Lisäksi teemme moottoripyöräkyydityksiä syntymäpäivä-, polttari- ym. tilaisuuksiin.

Toivotamme teidät tervetulleeksi tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!