Motoristikurssit 2024 (Ryhmät ja yksityisopetus)

Motoristien koulutusta ja uutuuksia joka lähtöön!

Tarjolla on tilauksesta ruosteenpoistokursseja, hätätilannetaitoihin painottuvia kursseja, soratiekursseja ja -safareita, moottoriratakursseja katumotoristeille ja tietenkin yksityisopetusta. Lisäksi tarjolla on hauska ja innostava SMOP MotoParcour. Kaikkien kurssien tarkoitus on kehittää ajotekniikkaa ja siten liikenneturvallisuutta. Pääkouluttajanasi toimii Vuoden Moottoripyöräkouluttaja 2015 Jussi Korhonen tiimeineen.

Kysy mahdollisuutta koulutukseemme yhteydenottolomakkeella.

Kurssikalenterin kurssit

Uutta potkua soratieajamiseen ja helppoon maastoon!

SMOP Adventure Day 2024

Ilmoittautumistunnus ADVDAY24

Tilauskurssit

Dynaaminen ajaminen tuo uutta hauskuutta ajamiseen!

SMOP MotoParcour Day – taitoajokurssi, uusi dynaamisen ajamisen kurssi suomalaisessa moottoripyöräkoulutuksessa, päiväkurssi 8h. Kysy tarjous ryhmällesi.

Muut kurssit

Meiltä löytyy useita yritys-, yhteisö- tms. ryhmille suunnattuja valmiita kurssivaihtoehtoja. Kurssin sisältö voidaan myös räätälöidä täysin ryhmän toiveen mukaisesti. Kysy tarjous yhteydenottolomakkeella!

Yksityisopetus

Meillä saat moottoripyöräkoulutuksen ammattitaitoisen kouluttajan ohjauksessa. Yksityisopetus on kokemattomalle ja myös kokeneemmallekin motoristille erinomainen ja turvallinen tapa kehittää yksilöllisesti moottoripyörän ajotekniikkataitoja. Tarvitset vain ajamiseen oikeuttavan ajokortin, halun oppia hyväksi motoristiksi ja mielellään oman harjoittelupyörän. Räätälöimme koulutuspaketin lähtökohdistasi riippuen juuri koulutustarpeesi mukaiseksi. Voimme keskittyä perusasioihin tai syventää jo aiemmin opittua ajotekniikkaa. Mikäli sinulla on myös autoon oikeuttava ajokortti, keskitymme koulutuksessa asioihin, jotka erottavat moottoripyöräilyn autoilusta. 

Kysy tarjous yhteydenottolomakkeella!

Kaikki hinnat sisältävät Alv 24%